Menu Sluiten

Draaipoorten


Draaipoorten

Informatie over draaipoorten al of niet in metaal.

Draaipoorten kunnen een heel mooi element zijn om aan uw huis toe te voegen. Er zijn veel verschillende soorten van draaipoorten die u kunt kopen. Het eerste type is de overdekte poort, die is erg populair omdat ze bieden veel gemak. Draaipoorten kunnen worden geïnstalleerd bij de ingang van uw huis en kan een uitstekende hoeveelheid privacy te bieden.

Een draaiende poort worden gekozen om een woning af te schermen.

Ze worden bevestigd aan kolommen of hekwerken. Je kan een bestaande draaipoort ook laten automatiseren voor extra comfort. Ze bestaan in heel wat afwerkingsmaterialen.

Wat is zo typisch aan draaipoorten? Ze hebben minder bewegende delen dan traditionele schuifpoorten, dus minder kans op schade en defecten.

Draaipoorten hebben vaak ook stalen rails waar ze over glijden en die proper gehouden dienen te worden, anders kunnen ze ontsporen en niet meer werken.

Bovendien kunnen zij worden vervaardigd met behulp van een verscheidenheid van metalen materialen.

Info over draaipoorten

Wetenswaardigheden over Draaipoorten

Draaipoorten.

Bij het maken van stalen poorten en hekwerken dient men zeker een roestbehandeling te voorzien.

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt. Deze gespecialiseerde firma in metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades, glasbalustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium.

Meer info over draaipoorten nu op www.k-metaalwerken.be.

Tags

Design Draaipoorten Antwerpen | Draaipoort Houten Afwerking | Draaipoort In Staal | Draaipoort Met Houtbekleding | Draaipoort Metaal Antwerpen | Draaipoorten Antwerpen Op Maat | Draaipoorten Antwerpen |