Menu Sluiten

Schuifpoorten


Schuifpoorten

Algemene info over schuifpoorten al of niet in metaal.

Schuifpoorten waren vroeger zeer beperkt en werden meestal gebruikt in commerciële eigendommen. Het belangrijkste verschil is dat schuifpoorten schuiven in van beide kanten om draaipoorten alleen schuiven in een manier. Meestal gebruikt als de ruimte beperkt is, zou schuifpoorten goed zijn als je maar een klein open terrein hebt en beperkte open ruimte om de poort te plaatsen.

Om deze reden is dit soort poort vaak geplaatst op gebieden waar sprake is van beperkte ruimte, zoals in parken, scholen of zelfs in tuinen.

In woningen echter, de meest voorkomende gebruik van deze poorten is voor motorvoertuigen parkeerplaatsen. Dit is vanwege de mogelijkheid om met minimale inspanning stevig te sluiten of een zeer groot gebied in zeer korte tijd te overbruggen.

Een schuifpoort heeft 1 of 2 deuren die naar de zijkant openschuiven. De poort is minstens 3 meter breed. Voor en achter de poort neem de schuifpoort geen ruimte in beslag, enkel aan de zijkanten waar de deur openschuift.

Hiermee is de poort goed geschikt om bijvoorbeeld auto’s achter te parkeren. Een schuifpoort wordt meestal gemaakt van hout of metaal.

Info over schuifpoorten

Toelichting over Schuifpoorten

Metalen Schuifpoorten.

Het grootste voordeel van dit poorttype is het feit dat het een zeer veilige en beveiligde toegang tot uw huis of bedrijfspand biedt. Dit komt omdat in vergelijking met andere types van automatische poort operatoren, de schuifpoorten kunnen zwaaien in slechts een richting.

In het geval dat de poort vast komt te zitten of de poort is niet in staat om vrij te bewegen, zal een automatische poort technicus onmiddellijk komen om uw hulp.

In de meeste gevallen zal de technicus komen om uw hulp binnen een kwestie van enkele minuten.

Afgezien van dit, een ander voordeel van het gebruik van deze poort systeem is de lagere kosten die wordt geleverd samen met het. Schuifhekken die schuiven in van de zijkanten zijn duurder om te installeren en te bouwen.

Het gebruikte mechanisme is ook complexer, wat resulteert in hogere kosten en meer tijd die nodig is voor de werking ervan. De lagere installatiekosten en de vereiste tijd maken deze draaipoorten echter minder duur dan hun naar buiten draaiende tegenhangers.

Metalen poorten zijn gevoelig voor roest en worden daarom verzinkt.

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Deze gespecialiseerde firma in metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades, glasbalustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium.

Meer info over schuifpoorten nu op www.k-metaalwerken.be.

Tags

Design Schuifpoort In Metaal | Hekwerken Antwerpen In Metaal | Houten Schuifpoort | Klassieke Schuifpoort | Leveranciers Schuifpoorten Antwerpen | Leveranciers Schuifpoorten | Metalen Schuifpoort Antwerp |